Who is?

Na een aantal bedrijfseconomische opleidingen afgerond te hebben (executive Master in Business Administration, HOFAM en HEAO) is hij gestart als administrateur/controller bij verschillende bedrijven in de bouwsector en in de handel. Na een 8-tal jaren in financieel organisatorische leidinggevende functies in de confectie gewerkt te hebben is Joep in 1998 een eigen adviespraktijk gestart.

Het profiel is als volgt:

“Een bouwende en ondernemende generalist die vanuit zijn strategisch, financieel organisatorisch specialisme een organisatie leiding geeft.

Flexibel en met goed gevoel voor de business en mens die een organisatie in beweging houdt cq. krijgt.

Heeft een pragmatische dienstverlenende handson instelling, is loyaal, maar houdt het beoogde resultaat als eerste prioriteit.”

Voorbeelden van werkzaamheden:

Implementatie van online financieel systeem bij een landelijke Not-for-Profit organisatie (140 verenigingen/stichtingen)

Begeleiding en implementatie van meerdere ERP systemen (en daaraan gekoppelde financiele systemen) bij transportbedrijf, confectiebedrijven, diverse mediabedrijven, groothandel en detailhandel

 

Begeleiden van Outsourcingstrajecten bij diverse klanten

 

Eindverantwoordelijk en begeleiden van verkoop van diverse bedrijven (schrijven RFP, voeren onderhandelingen)

 

Inrichting van (complexe maar ook eenvoudige) administratieve organisaties en de herinrichting van financiële functie, inclusief managementrapportages, KPI’s, Balanced Scorecards.

 

Eindverantwoordelijke functies in de (interactieve) media, confectie, logistiek (transport en beurslogistiek),

 

 

 

E-mail: jwitteveen@chestan.nl

06-55160333

Oprichter:        Joep C.M. Witteveen MBA

 

‘creatief’

 

Zie

Klik hier

 

Met dank aan:

www.noorgeurts.nl

 

“….Je kunt een probleem niet oplossen
          

met dezelfde geest die het creëerde....”

CHESTAN